Wednesday, October 22, 2014

3H2M @ Port Dickson

Pada 18-20 kami sekeluarga bercuti di PD. Saja layan anak2. Kami tinggal di dua hotel iaitu Seri Malaysia dan Primaland ( Dulu Tiara Beach Resort). 

Malam pertama Seri Malaysia tak berapa selesa bilik air kecil,air slow,peti ais x berfungsi,tilam rasa mcm spring je.hhuuhuh. RM 250 satu malam.

ptg tu anak ajak pi kolam. kolam pun kecil je sama besar dengan katil.

kolam hotel seri malaysia. 






 Malam kedua kami chek in di Primaland. ok la juga selesa satu malam RM 224 termasuk taman tema. punya suka la anak aku. pg2 lagi dah ajak pi kolam. kalau x muka mencuka. heheheh.
taman tema primaland

 Kami menggunakan Booking.Com sungguh mudah dalam berbaloi-baloi