Thursday, October 29, 2009

Lama x update blog

Salam semua,
dah lama aku x upadte blog bkn malas, bahan ada, idea ada tapi sebab guna broadband ni slow sgt nk uplod gambar pun lama semua lambat tu yang malas tu. Dulu pakai stremyx speed 514kbs je ok ni pakej RM 98 speed 3.6 MBs slow giler. Nak kata dok dalam hutan pun dok kat bandar (Ampang) dkt je tu dgn KL. x tahu la apa masalh. Harap2 bajet 2010 yang PM bentangkan RM 11 bilion( kalau x silap la ,silap tolong betulkan ye) utk upgred broadband sehingga speed 10 Mbs dpt dipercepatkan. Aku ada baca la sebab pelabur bimbang internet malaysia slow . bole baca kat sini. harap semua pihak yg tetlibat dapat menjalnkan tangungjawab yg diamanahkan jgn nak pk untung je sevis hancur.